lauranancy.reismee.nl

Verblijven in een guesthouse

Wonen in een guesthouse.

Dat doen we nu al ruim 2 weken. Ook dat is bijzonder om mee te maken. Veel jongeren rond de 20. Enthousiast en wel willend. Engels pratend. In het begin probeerde ik nog de namen te onthouden en af en toe te praten. Net zoals we ook wel door hun werden gevraagd om mee te gaan naar backpackers. Dit is een hostel voor backpackers en vrijwilligers. Dit hebben we ook gedaan. We waren toen nog met ongeveer 12 man. Dat is nog wel overzichtelijk. Halverwege de eerste week kwam er een school uit Ierland met jongens en leerkrachten. Stuk of 15. Zij zorgden voor zichzelf dus maakten hun eigen eten en hadden een eigen ruimte. Laura heeft nog met ze gekaart en gewonnen. Zij zijn woensdags weer vertrokken. YES iets betere WiFi.

De eerste dagen kozen Laura en ik er ook voor om in ons "eigen huisje" te eten. Maar ja we wilden ons ook niet afzonderen dus gingen we ontbijten en lunch in de eetkamer bij de anderen. Verdeeld over twee ruimtes. Het ontbijt bestaat uit broodjes die je kan roosteren en jam, fruit, thee, koffie. Maar je kan ook zelf je eigen spul meenemen als kaas. Of zoals de Mexicanen doen bonen op hun toast? De lunch is vaak ook een warme maaltijd. Het wordt al opgeschept en op tafel gezet. Soms is het al koud maar ja jammer. Ook de avondmaaltijd wordt voor je op een bord geschept. En klaar gezet. Het is wel de bedoeling om het zelf even af te wassen. Prima te doen hoor. Later aten we ook savonds daar. Wat we eten is veel, heel veel rijst, pasta, aardappelen maar wel op hun manier, stukje vlees. Goed te eten hoor maar wel anders dan in Nederland.

Vandaag, kwam ik in de kamer en zaten daar wel 20 vrijwilligers, allemaal kletsend, zittend, lachend enz. En er kwamen er ook iedere keer nog meer bij. Dit weekend zijn er namelijk totaal 20 nieuwe jongeren bij gekomen. Heel veel en voor mij niet meer bij te houden. Ik kan er erg van genieten maar ben dan toch wel blij met mijn "eigen huisje".

Reacties

Reacties

Baukje

Zo.....de laatste 3 verhalen gelezen en foto's bekeken. Niet eerder tijd gehad vanwege ons geweldige feest waar je helaas niet bij kon zijn. Ik dansend met Richard...
Maar wat zijn jullie aan het genieten! En fijn dat de telefoon van Laura weer terug is. En...ook als Richard straks bij jullie is verwachten wij ook verhalen......
Lieve groetjes van ons

Sylvia

Super tof Nancy! Wat een geweldige belevenissen! Genietze! !

X syl

Anoeska

Eindelijk tijd om je 'dagboek' te lezen! Wat een belevenis zeg! Een ervaring voor het leven Nancy en Laura! Sommige dingen erg grappig om te lezen; de salamander in de douche bijvoorbeeld... :)
Geniet er nog maar even lekker van! Liefs Anoeska

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active